Často kladené otázky

Čo je to affiliate marketing?

Affiliate Marketing je forma marketingu, kde obchodník (v tomto prípade SuperFaktúra.sk) vypláca provízie svojim affiliate partnerom za získavanie nových platiacich používateľov SuperFaktúry. Toto získavanie klientov môže byť pomocou banerov, grafických odkazov, textových liniek umiestnených na stránkach affiliate partnera, alebo tiež využitím iných marketingových kanálov.

Čo musím spĺňať, aby som sa stal Vašim affiliate partnerom?

Nič, stačí Vám záujem o náš partnerský program! Nemusíte dokonca vlastniť ani žiadnu web stránku (aj keď to by Vám určite pomohlo). Môžete promovať SuperFaktúru cez vyhľadávače, promovaním v rôznych internetových diskusiách alebo jednoducho mailom všetkým Vašim priateľom a ľuďom, o ktorých si myslíte, že by im SuperFaktúra mohla v podnikaní pomôcť.

Všetko čo musíte urobiť je nasmerovať návštevníkov na našu stránku pomocou špeciálnej adresy (nazvanej 'affiliate linka'). Ak oni kedykoľvek v budúcnosti uhradia členstvo na SuperFaktúre, Vy získavate províziu až do výšky 15% z hodnoty zakúpeného členstva.

Musím zaplatiť za registráciu do partnerského programu?

Nie! Náš partnerský program je absolútne zadarmo. Stačí iba vyplniť registračný formulár.

Musím si zaplatiť členstvo na SuperFaktura.sk?

Nie! Pokiaľ nemáte záujem o využívanie SuperFaktúry, členstvo si platiť nemusíte. Určite Vám ale pomôže, ak sa bezplatne zaregistrujete a pozriete si všetky výhody, ktorými môže SuperFaktúra uľahčiť život podnikateľom.

Za čo budem dostávať províziu?

Províziu získvate vždy, keď klient SuperFaktúry, ktorého sme získali vďaka Vám, uhradí členstvo na ďalšie obdobie. Takto získavate províziu z KAŽDÉHO takéhoto predĺženia členstva počas CELEJ DOBY EXISTENCIE účtu tohto klienta na SuperFaktúre.

Výška Vašej provízie

závisí od počtu platiacich klientov, ktorých sa Vám pre SuperFaktúru podarí získať.

Počet klientov, ktorých ste získali Vaša provízia v percentách
1 - 5 2,00%
6 - 30 10,00%
31 a viac 15,00%

Ako budem vedieť, že som získal klienta pre SuperFaktúru?

Vyvinuli sme systém, ktorý kombináciou cookies uložených v prehliadači a IP adresy používateľa dokáže prideliť klienta, ktorého získate, pod Váš partnerský účet. Keď návštevník príde na našu stránku pomocou affiliate linky, systém automaticky zaregistruje Váš affiliate kód a uloží cookie do počítača návštevníka. Keď sa kedykoľvek počas nasledujúcich 30 dní takýto návštevník zaregistruje na SuperFaktúre, je automaticky pridelený k Vášmu partnerskému účtu.

Vy potom už natrvalo získavate províziu z každého predĺženia členstva, ktoré takýto klient uhradí.

Ako sa zaregistrujem a nastavím si partnerský účet?

Registrácia a nastavenie účtu je veľmi jednoduché a absolútne zdarma. Stačí, keď vyplníte a odošlete registračný formulár. Po kontrole našim pracovníkom dostanete mail s Vašim heslom a ostatnými dôležitými informáciami.

Ako náš partner dostanete k dispozícii svoj účet, kde budete môcť detailne sledovať návštevnosť a štatistiky vašich predajov. Tiež tu máte na výber zo širokej ponuky banerov a textových odkazov. Následne budete môcť všetky tieto nástroje umiestniť na svoju stránku, písať články o výhodách SuperFaktúry s aktívnymi odkazmi na naše služby, prípadne uverejniť odkaz v internetových fórach alebo na sociálnych sieťach. Taktiež môžte promovať SuperFaktúru cez PPC vo vyhľadávačoch.

Čo je to affiliate linka?

Affiliate linka je špeciálna URL adresa, ktorá nasmeruje Vašich návštevníkov na stránku SuperFaktúry. Túto adresu nájdete po prihlásení vo Vašom partnerskom účte.

Môžem propagovať SuperFaktúru cez PPC odkazy vo vyhľadávačoch?

Nie, promovanie partnerských liniek pomocou platených PPC odkazov nie je dovolené. V prípade porušenia tohoto pravidla môžete byť vylúčení z partnerského programu.

Aký má byť môj ďalší krok?

Niekoľko jednoduchých krokov:

  1. Navštívte náš Registračný formulár

  2. Vyplňte ho

  3. Mailom dostanete heslo a ostatné informácie

  4. Prihláste sa do svojho účtu a vyberte si s veľkého množstva banerov, textových odkazov alebo iných promo materiálov

  5. Umiestnite ktorýkoľvek z nich na Vašu stránku tak, aby odkazovali na stránku SuperFaktúry. Aby ste dosiali čo najvyššie konverzie, umiestnite ich na čo najväčší počet podstránok.

  6. Pravidelne Vám budú vyplácané provízie až do výšky 15%!